VVS Roskilde

Hvis du går med tanker om at renovere dit badeværelse, kan der være mange overvejelser inden du kaster dig ud i projektet. Prisen på renoveringen kan variere en hel del, og afhænger af hvilke specifikke ønsker du har til rummet. I dette indlæg kan du læse mere om hvad et badeværelse cirka vil komme til at koste.

Hvad koster det at få renoveret sit badeværelse?

Når man skal have renoveret sit badeværelse, er det en god ide at man opstiller et budget, over ens projekt, så man kan have et overblik over hvad man har at råde over og hvad det vil koste.Prisen afhænger af hvor meget du vil have en fagmand inden over dit projekt, som der skal laves og hvilke materialer man ønsker.

Man kan nøjes med at få udskiftet armaturer, hylder og male væggene til en anden farve, som ikke kræver den store investering, som kan koste alt imellem 5000-10000 kroner. Hvis man vil have nyt gulv, eller nye klinker, kan det godt være blive en del dyrere. Generelt er det forskelligt, hvor meget man vil gøre ud af det.

Få et tilbud på 24 timer

Vores samarbejdspartnere vender typisk tilbage på din henvendelse inden for 24 timer. Udfyld formularen og bliv kontaktet!


  Få hjælp af en erfaren og kompetent VVS'er

  Hvis man ikke har den store erfaring eller ekspertise indenfor renovering af et badeværelse, anbefales der at man gør brug af en professionel fagmand. Ting som at skifte rør eller lave varme installation, kan man ikke selv lave, og der kræves at det bliver udført af en autoriseret VVS’er.

  VVS Roskilde kan hjælpe dig med dit projekt, så du kan nå i mål, med dit nye badeværelse. Der mulighed for at få rådgivning igennem hele processen, så du kan få det badeværelse du drømmer om. Din mening har en stor indflydelse på arbejdet der skal fortages, og dine behov og ønsker vægtes højt i deres arbejde. 

  Få 3 uforpligtende tilbud hos vores samarbejdspartnere:

  Hvis du vælger vores samarbejdspartner, kan du være helt tryg igennem projektet. Vores VVS´er har mange års erfaring indenfor renovering af badeværelse og altid opdateret på den nye viden der kommer i denne branche. 

  Du vil få kvalitet fra den øverste hylde, samtidig få en fantastisk service og en pris vi sammen kan finde, som er en god løsning for alle parter. Hvis der er et problem eller fejl efter det færdige arbejde, så stor vi altid klar til at hjælpe dig igen, da vi også er medlem af byg garanti.

  Medlem af byg garanti

  Alle vores håndværkere er medlem af byg garanti ordningen, hvilket er en ekstra sikkerhed for dig som kunde.

  Mange års erfaring

  Alle vores samarbejdspartnere har mange års erfaring i branchen, og benytter altid den nyeste viden.

  Bliver kvalitetstjekket

  Vi fører løbende kvalitetstjek på vores håndværkere, så de lever op til de krav vi sætter.

  Udfyld formularen og få et gratis tilbud på kun 24 timer

  Udfylder du formularen i dag, vil en af vores samarbejdspartnere kontakte dig med et 100% uforpligtende tilbud. 9 ud af 10 kunder får tilbuddet inden for 24 timer, men er der tale om en større eller vanskeligere opgave kan der gå længere tid. Dette skyldes bl.a. at prisen du får i tilbuddet gerne burde afspejle den pris du ender med at betale.


   Læs også vores andre blogindlæg

   Når du har hus er det uundgåeligt at slippe for vedligeholdelse. Vi har samlet de vigtigste tips til vedligeholdelse af dit hjem.

   Vi har samlet en masse information til dig der overvejer at bygge ny garage. Bliv klogere på hvad du skal være opmærksom på.
   Forenkel din hverdag med et smart home. Hør om alle fordelene ved at få integreret et smart home i dit hjem.

   Indhent et tilbud