Polyurethan gulv

Et polyurethan gulv (PU gulve) er et slidstærkt gulv med høj belastningsevne, der er nemt at rengøre. Derudover har et polyurethan gulv den klare fordel, at det fås i mange forskellige og flotte farver. Vi samarbejder med en nøje udvalgt række håndværkere, der kan garantere, at du får lige præcis den løsning du ønsker. Alle vores samarbejdspartnere er medlem af byg garanti, hvilket sikrer at du som kunde kan føle dig 100% tryg. Udfyld formularen og få et uforpligtende tilbud, så dine drømme kan gå i opfyldelse.

Hvad er polyurethan gulv?

Et PU gulv minder meget om epoxy maling, og kan sammenlignes med et fugefrit gummigulv. 
Det er nemlig en blød og fleksibel belægning, der kan lægges på flere forskellige overflader som f.eks. træværk eller beton. Dette giver et støddæmpende og lydisolerende underlag, der er behageligt at stå og gå på. Dette er også årsagen til at mange skoler, daginstitutioner og sportshaller vælger at anvende PU gulve, men de kan også anvendes privat.

Polyurethan gulve fås i mange forskellige farver, og kan leveres med en mat eller højglans overflade, så du kan designe det til lige præcis dine ønsker og præferencer. De slidstærke, modstandsdygtige og lyddæmpende egenskaber gør det perfekt til lokaler med støj og meget aktivitet.

Få et tilbud på 24 timer

Vores samarbejdspartnere vender typisk tilbage på din henvendelse inden for 24 timer. Udfyld formularen og bliv kontaktet!


  polyrethan gulv i mat

  Fordele ved et polyurethan gulv

  Overvejer du et PU gulv, er der en række fordele, der helt klart er værd at tage med i dine overvejelser, når du skal vælge gulv. Et PU gulv er fleksibelt og super komfortabelt at gå på, og er derfor perfekt til lokaler med høj aktivitet. Samtidig har materialet en lyddæmpende effekt, der er med til at skabe en god akustik i rummet.

  PU gulve er især populære i daginstitutioner og på skoler, da der her er behov for en rengøringsvenlig overflade. PU gulvet har en fugefri overflade, og gør det derfor perfekt til dette behov, da det er utrolig rengøringsvenligt. Det kan både tåle diverse rengøringsmidler, og med de manglende fuger undgår man, at der samler sig bakterier og fugt. Gulvet kan både anvendes indendørs og udendørs, da det er vandtæt og meget resistent.

  Med et PU gulv kan du vælge mellem mange forskellige farver og mønstre. Vælg f.eks. om det skal være med en mat eller højglans overflade, samt hårdheden på gulvet. De mange muligheder gør også, at polyurethan gulve er blevet meget populære i det private til både køkkenet, badeværelset, entreen m.m.

  Forskellen på et polyurethan gulv og epoxy gulv

  Selvom Epoxy og et polyurethan gulv minder meget om hinanden, er der alligevel nogle klare forskelle. Mange forveksler nemlig de to gulve med hinanden, men et polyurethan gulv er blødere og mere absorberende. Det kan påføres på langt de fleste underlag, og er 100% UV-resistent. Dette gør det ideelt til private hjem, hvor komfort og akustik spiller en væsentlig rolle.

  Med et epoxy gulv får du et hårdt og slidstærkt gulv. Derudover er det modsat et polyurethan gulv, ikke 100% UV-resistent. Derfor anbefales det ikke at blive anvendt udendørs. Det skal som regel påføres på hårde overflader som beton, og den slidstærke overflade, gør det ideelt til værksteder, garager og kældre.

  moderne gulv i køkken
  new yorker gulv

  Få et moderne New Yorker gulv i polyurethan

  Med et PU gulv kan du få et gulv i ægte New Yorker stil. De stilrene gulve er de senere år blevet meget populære i private hjem, der oftest er kendetegnet i New York. Med et PU gulv kan du få et gulv i et råt og køligt udseende, uden at gå ned på komforten. 

  Det klassiske beton gulv kan give samme rå og kølige look, men oftest vil det ikke være komfortabelt at gå på. Med et polyurethan gulv får du både det flotte design, og et gulv der er behageligt at gå på.

  Polyurethan gulv pris

  Prisen for et polyurethan gulv afhænger meget af opgavens omfang og størrelse, samt hvilke ønsker du har til til farve og mønstre.
  Vores samarbejdspartnere er alle eksperter i gulvbelægning, og giver dig gerne et uforpligtende tilbud på din opgave. Uanset opgavens omfang og om du er privat- eller erhvervskunde, så sammensætter de et skræddersyet tilbud, der matcher lige præcis dine behov og ønsker. Vælger du en af vores samarbejdspartnere, er du garanteret en pålidelig håndværker, du kan stole på.

  polyurethan gulv
  polyuretan gulv

  Få et moderne polyurethan gulv efter dine ønsker

  PU gulve er, som nævnt, meget praktiske og samtidig flotte at se på. De fås i et utal af flotte farver, og du kan derfor tilpasse gulvet til lige præcis der hvor det skal passe ind. Det fås i alle RAL farver, og derfor er det kun fantasien som sætter grænserne.

  Vores samarbejdspartnere er eksperter i gulvbelægning, og har mange års erfaring inden for området. De er meget passionerede, og ønsker at hjælpe dig med at få dine drømme opfyldt. De rådgiver og vejleder dig gerne fra start til slut, lige meget om det er et stort eller mindre projekt, samt om du har nogle specielle designønsker.

  Føl dig 100% tryg hos vores samarbejdspartnere

  Vælger du en af vores samarbejdspartnere kan du føle dig 100% tryg. Alle håndværkere vi samarbejder med, har mange års erfaring med gulvbelægning, og benytter altid den nyeste viden inden for gulvlægning. Du kan derfor være sikker på at du får en kvalitet og service der er i top, men hvor prisen stadig bliver på et niveau, der er til at betale. Skulle der alligevel imod forventning opstå fejl eller mangler, er alle vores samarbejdspartnere medlem af byg garanti. Dette betyder, at du som kunde sikrer dig imod fejl og mangler på op til 150.000, i op til 3 år efter opgaven er udført på synlige skader, og 10 år ved ikke synlige skader. Du kan derfor være i trygge hænder, når du vælger en af vores samarbejdspartnere.

  Medlem af byg garanti

  Alle vores håndværkere er medlem af byg garanti ordningen, hvilket er en ekstra sikkerhed for dig som kunde.

  Mange års erfaring

  Alle vores samarbejdspartnere har mange års erfaring i branchen, og benytter altid den nyeste viden.

  Bliver kvalitetstjekket

  Vi fører løbende kvalitetstjek på vores håndværkere, så de lever op til de krav vi sætter.

  Udfyld formularen og få et gratis tilbud på kun 24 timer

  Udfylder du formularen i dag, vil en af vores samarbejdspartnere kontakte dig med et 100% uforpligtende tilbud. 9 ud af 10 kunder får tilbuddet inden for 24 timer, men er der tale om en større eller vanskeligere opgave kan der gå længere tid. Dette skyldes bl.a. at prisen du får i tilbuddet gerne burde afspejle den pris du ender med at betale.


   Læs også vores andre blogindlæg

   Når du har hus er det uundgåeligt at slippe for vedligeholdelse. Vi har samlet de vigtigste tips til vedligeholdelse af dit hjem.

   Vi har samlet en masse information til dig der overvejer at bygge ny garage. Bliv klogere på hvad du skal være opmærksom på.
   Forenkel din hverdag med et smart home. Hør om alle fordelene ved at få integreret et smart home i dit hjem.

   Indhent et tilbud