Garage

En garage er praktisk i hverdagen, da det holder bilen tør og beskytter mod vind og vejr. Samtidig kan garagen bruges som bl.a. værksted, hobbyrum og opbevaringsrum. I dette indlæg finder du gode råd og informationer hvis du overvejer at få lavet en garage. Vi samarbejder med en nøje udvalgt række pålidelige håndværkere, der kan sikre, at du får lige præcis den løsning du ønsker. Udfyld formularen og få et gratis og uforpligtende tilbud, så dine drømme om en ny garage kan gå i opfyldelse.

Hvilken type garage skal jeg vælge?

Når du har bestemt dig for at få bygget en garage, er der mange ting der skal overvejes.
Der er mange overvejelser og muligheder du kan vælge imellem, og derfor må du prioritere efter dit budget og hvilke ønsker du har til din garage.

Skal garagen opføres i træ eller mursten, og skal det være en enkelt eller dobbelt garage? Skal der være automatiske garage porte, eller skal de bare kunne lukkes manuelt? Du skal også overveje hvad der skal være plads til i din garage. Har du flere biler der skal være overdækket, og skal der også være plads til cykler, græsslåmaskine og andet udstyr? Jo flere ting du vil opbevare i garagen, jo flere kvadratmeter kræver det. Skal garagen bruges som hobbyrum, vil det også kræve at den bliver isoleret. I de følgende afsnit kan du læse om de forskellige typer af garager.

Få et tilbud på 24 timer

Vores samarbejdspartnere vender typisk tilbage på din henvendelse inden for 24 timer. Udfyld formularen og bliv kontaktet!


  garage i træ

  Trægarage

  En garage i træ er ikke helt så almindelig som en garage i mursten. Oftest ser man det ved træhuse og typisk i sommerhusområder, så den hyggelige sommerhusstemning bliver bibeholdt.

  En trægarage vil også kræve mere udvendig vedligeholdelse, da træet skal males og olieres for at sikre en lang holdbarhed. Den ekstra vedligeholdelse sammenkoblet med de billigere materialer gør også, at en garage i træ er billigere end en garage i mursten eller beton.

  Muret garage

  En garage bygget af mursten er det mest almindelige valg, da det ofte bliver bygget i forlængelse af huset, men vil som nævnt også blive dyrere pr. kvadratmeter sammenliget med en bygget i træ. Hvis garagen bliver bygget i forlængelse af huset, vil du også kunne gå tør ind i huset hvis det regner, hvilket gør dette til en praktisk løsning i hverdagen.

  Vil du have din garage som en tilbygning til huset, er der mange ting du skal have styr på før du går i gang. Er der først og fremmest plads til den nye garage, og har du fået byggetilladelse til den? Man skal tage en prøve af jordbunden, hvorefter fundamentet udgraves og støbes. Væggene skal mures, porten skal monteres og eventuelle vinduer skal laves. Selvom en muret garage er dyrere pr. kvadratmeter og kan virke kompliceret, er det et solidt valg der holder i mange år, og kræver minimal vedligehold. Vores samarbejdspartnere har mange års erfaring med at bygge garager, og giver dig gerne et gratis og uforpligtende tilbud på din opgave. De sammensætter et skræddersyet tilbud, der matcher lige præcis dine behov og ønsker, og rådgiver dig gennem hele processen fra start til slut, så du er garanteret et resultat du kan være tilfreds med.

  muret garage
  dobbelt garage

  Enkelt eller dobbelt garage?

  Før byggeriet går i gang skal du overveje om du har behov for en enkelt eller dobbelt garage. En enkelt garage er billigere, men har ikke så meget plads. Kan du nøjes med de færre kvadratmeter, er det det bedste valg.

  Har du derimod f.eks. to biler der skal holde i tørvejr, vil en dobbelt garage være nødvendig. Det kan også være, at du har et ønske om at få et hobbyrum eller værksted med plads til mere opbevaring, hvor en dobbelt garage vil være det ideelle valg.

  Hvad koster en garage?

  En garage varierer meget i pris alt efter hvilke materialer du vælger, om den skal være fritstående eller opføres som tilbygning, samt hvor mange kvadratmeter der skal være. En enkelt garage er som regel fra 25 kvm og op, hvor en dobbelt garage som regel vil være fra 45-50 kvm og op. 

  En garage i træ vil som regel koste ca. 2000 kr. mindre pr. kvadratmeter end en garage i mursten. Kvadratmeter prisen starter som regel fra 5-6000 kr. Ønsker du et tilbud fra en af vores professionelle og pålidelige samarbejdspartnere så udfyld formularen. Det er hurtigt, nemt og gratis!

  garage port

  Føl dig 100% tryg hos vores samarbejdspartnere

  Vælger du en af vores samarbejdspartnere kan du føle dig 100% tryg. Alle håndværkere vi samarbejder med, har mange års erfaring med at bygge garager, og benytter altid den nyeste viden inden for faget. Du kan derfor være sikker på at du får en kvalitet og service der er i top, men hvor prisen stadig bliver på et niveau, der er til at betale. Skulle der alligevel imod forventning opstå fejl eller mangler, er alle vores samarbejdspartnere medlem af byg garanti. Dette betyder, at du som kunde sikrer dig imod fejl og mangler på op til 150.000, i op til 3 år efter opgaven er udført. Du kan derfor være i trygge hænder, når du vælger en af vores pålidelige samarbejdspartnere.

  Medlem af byg garanti

  Alle vores håndværkere er medlem af byg garanti ordningen, hvilket er en ekstra sikkerhed for dig som kunde.

  Mange års erfaring

  Alle vores samarbejdspartnere har mange års erfaring i branchen, og benytter altid den nyeste viden.

  Bliver kvalitetstjekket

  Vi fører løbende kvalitetstjek på vores håndværkere, så de lever op til de krav vi sætter.

  Udfyld formularen og få et gratis tilbud på kun 24 timer

  Udfylder du formularen i dag, vil en af vores samarbejdspartnere kontakte dig med et 100% uforpligtende tilbud. 9 ud af 10 kunder får tilbuddet inden for 24 timer, men er der tale om en større eller vanskeligere opgave kan der gå længere tid. Dette skyldes bl.a. at prisen du får i tilbuddet gerne burde afspejle den pris du ender med at betale. Det er hurtigt, nemt og gratis!


   Læs også vores andre blogindlæg

   Når du har hus er det uundgåeligt at slippe for vedligeholdelse. Vi har samlet de vigtigste tips til vedligeholdelse af dit hjem.

   Skal du have lagt nyt gulv, så kan et polyurethan gulv (PU) være værd at overveje. Læs om fordelene i dette indlæg.
   Forenkel din hverdag med et smart home. Hør om alle fordelene ved at få integreret et smart home i dit hjem.

   Indhent et tilbud