TV Inspektion

En TV Inspektion hjælper dig til at lokalisere problemer i din kloak. Gennem vores samarbejdspartnere, er du altid garanteret den bedste løsning og den højeste kvalitet.

Hvad er en TV Inspektion?

En TV Inspektion er effektiv når det kommer til at undersøge og lave eftersyn af dit kloaksystem.

Dette gøres ved at føre et videokamera ned i din kloak, hvor der både optages film og tages billeder. På denne måde kan eventuelle brud på kloakrør, identificering af fejl og mangler eller sport af rotter, identificeres og efterfølgende løses, således at du har en velfungerede kloak igen. Det er vigtigt at få stoppet og udbedret fejl hurtigt, før det bliver omkostningsfuldt for dig.

Hvis du har mistanke om, at din kloak har skader eller er stoppet til, så vil en TV Inspektion kunne give dig svar på, hvad problemet er og hvor det befinder sig.

Hvem udføre en TV Inspektion?

Uanset hvilke problemer din kloak volder dig, så vil det være en kloakmester du skal have fat i. De er både uddannet i at løse kloakproblemer og så har de det fornødne udstyr til både at lokalisere dit problem, samt give kyndig vejledning og rådgivning til, hvordan problemet løses bedst muligt.

Få et tilbud på 24 timer

Vores samarbejdspartnere vender typisk tilbage på din henvendelse inden for 24 timer. Udfyld formularen og bliv kontaktet!


  Fordele ved en TV Inspektion

  Din kloak er nok ikke noget, du tænker synderligt meget over i hverdagen. Men når den skaber problemer, så kan det i den grad mærkes og det skal gerne løses hurtigt.

  Der er mange fordele ved at få foretaget en TV Inspektion. Først og fremmest undgår du de mange usikkerheder der følger med, ved ikke at vide hvad problemet er. Den største fordel er at du sparer en masse unødvendige penge, da kloakkens problem hurtigt kan blive identificeret og dermed kan en kloakmester vurdere, hvordan problemet løses på bedste vis.

  Samtidig undgår du også, at der bliver foretaget en masse unødvendige udgravninger, for at kunne finde frem til problemet. Alt bliver gjort nemt og effektivt med en TV Inspektion og med minimal invasion i kloaksystemet.

  Hvornår har du brug for en TV Inspektion?

  Det er altid vigtigt at du reagere hurtigt, hvis du har en mistanke om at der er problemer med din kloak. Skader på dit kloaksystem kan nemlig medføre fugt i din kælder, som videre kan medføre rotteproblemer eller skimmelsvamp. Ofte er dårlig lugt, problemer med at trække ud eller ualmindelige lyde fra kloakken, et tegn på problemer, og det er derfor vigtigt at reagere hurtigt. Så kan en tv inspektion nemlig give dig svaret på problemet, og du kan få det løst.

  Typisk vil en tv Inspektion også blive anbefalet, hvis dit problem i kloakken er et tilbagevendende problem. Står du med en mistanke om skader på din kloak, eller er du i tvivl om din kloak kunne have skader. Så vil det altid være en god ide at få undersøgt din kloak med en Tv inspektion.

  Hvad koster en TV Inspektion?

  At få foretaget en tv inspektion er, hverken dyrt eller tidskrævende. Det vil ofte ikke tage mere end 2 timer at udføre og betaling vil ofte være i form af en timepris. Dog kan dette variere fra kloakfirma til kloakfirma. Men det kan altid betale sig at komme dit problem til livs hurtigt og effektivt med en tv inspektion, hvis du er i tvivl om hvor problemet er. Jo hurtigere du opdager kloakproblemer og får hjælp til at løse dem, jo billigere er det at fikse.

  TV Inspektion for nye boligejere

  Noget de færreste ved, er at når du som boligkøber har købt en ny bolig, så vil en standard ejerskifteforsikring i de fleste tilfælde ikke dække fejl, mangler eller skader på kloaksystemet i huset. Oplysninger omkring kloakken, er ikke noget sælgeren er forpligtet til at dokumentere og eventuelle problemer med kloakken vil ikke stå i tilstandsrapporten. Det kan hurtigt blive en dyr fornøjelse for dig som køber, hvis toilettet ikke skyller ud eller, hvis kloakken er overrendt af rotter.

  Så når du inspicere alle andre steder i din kommende bolig, så vil anbefalingen også være at få tjekket kloakken igennem med en tv inspektion. Du er nemlig selv, som husejer, ansvarlig for at vedligeholde kloaksystemet i huset.

  Føl dig 100% tryg hos vores samarbejdspartnere

  Vælger du en af vores samarbejdspartnere kan du føle dig 100% tryg. Alle kloakfirmaer vi samarbejder med, har mange års erfaring med tv inspektion, og benytter altid den nyeste viden inden for Tv inspektioner. Du kan derfor være sikker på at du får en kvalitet og service der er i top, men hvor prisen stadig bliver på et niveau, der er til at betale. Skulle der alligevel imod forventning opstå fejl eller mangler, er alle vores samarbejdspartnere dækket af forsikring og en del af Teknologisk Institut. Du kan derfor være i trygge hænder, når du vælger en af vores samarbejdspartnere.

  Medlem af Teknologisk Institut

  Alle vores kloakmestre er dækket af forsikring og medlem af Teknologisk Insistut, hvilket er en ekstra sikkerhed for dig som kunde.

  Mange års erfaring

  Alle vores samarbejdspartnere har mange års erfaring i branchen, og benytter altid den nyeste viden.

  Bliver kvalitetstjekket

  Vi fører løbende kvalitetstjek på vores kloakmestre, så de lever op til de krav vi sætter.

  Udfyld formularen og få et gratis tilbud på kun 24 timer

  Udfylder du formularen i dag, vil en af vores samarbejdspartnere kontakte dig med et 100% uforpligtende tilbud. 9 ud af 10 kunder får tilbuddet inden for 24 timer, men er der tale om en større eller vanskeligere opgave kan der gå længere tid. Dette skyldes bl.a. at prisen du får i tilbuddet gerne burde afspejle den pris du ender med at betale.


   Læs også vores andre blogindlæg

   Find inspiration til din bolig, samt tips og tricks til forbedringer af din livsstil

   Vi har samlet en masse information til dig der overvejer at bygge ny garage. Bliv klogere på hvad du skal være opmærksom på.
   Forenkel din hverdag med et smart home. Hør om alle fordelene ved at få integreret et smart home i dit hjem.

   Indhent et tilbud