Skal du i gang med et byggeprojekt?

Er boligen ved at være for lille? Eller trænger dit hjem til at blive piftet op? Uanset om du skal renovere, bygge nyt eller tilbygge, så er det altid godt at have noget baggrundsviden. Her kan du læse meget mere om de forskellige former for byg, samt hvilken type håndværker det kræver. Vi samarbejder med de mest erfarne og kompetente håndværkere indenfor branchen. Udfyld blot formularen og få et gratis tilbud på dit byggeprojekt.

Få en professionel tømrer i Køge

Der kan være mange grunde til, at din bolig skal ændres eller fornys. Måske er familien vokset, og i har brug for mere plads. Måske trænger badeværelset til en kærlig hånd, eller køkkenet til at blive skiftet ud. Uanset om opgaven måtte være lille eller stor, så kan en tømrer give dig gode råd og vejledning til at realisere netop dit projekt.

En tømrer kan udføre mange forskellige opgaver, og er uundværlig i forbindelse med byggeri. Det gælder hvad enten der er tale om renovering, tilbygning eller nybyggeri. Traditionelt set er det tømreren der udfører selve konstruktionen. Dette gælder alt træ arbejde indenfor bygninger til bolig og erhverv. En tømrer sikrer at skelettet i enhver bygning er lavet, hvilket er fundamentet til at kunne male vægge eller lægge gulv.

Få et tilbud på 24 timer

Vores samarbejdspartnere vender typisk tilbage på din henvendelse inden for 24 timer. Udfyld formularen og bliv kontaktet!


  Hvad kan en tømrer i Køge hjælpe med?

  En tømrer arbejder hovedsageligt med træ og de grovere træ konstruktioner i forbindelse med alle typer af byggeri. Det er også en tømrer som, opsætter skillevægge, inventar, opsætter gipslofte og montere brædder og pladebeklædninger.

  Her kan du se et udpluk af de opgaver en tømrer kan udføre:

  pexels-ron-lach-8820179
  elektriker håndværker

  Renovering

  Der findes to forskellige måder at renovere på, totalrenovering og overfladerenovering.

  Totalrenovering er den mest omfattende af de to. Her rives eksisterende gulve, vægge og andet inventar ned, til fordel for konstruktionen af nye gulve og vægge, for at ændre rumfordelingen. Alle elinstallationer og rørlægninger fornys også. Og så er nyt køkken og badeværelse ofte også en del af den større renovering.

  Hvorimod en overfladerenovering er mindre omfattende og er billigere i pris. Når du overflade renovere er det ofte ud fra ønske om at få dine gulve slebet, malet dine vægge eller lave små udskiftninger af møbler eller fronter.

  Er du i tvivl om du ønsker en totalrenovering eller blot en overfladerenovering? Lad vores samarbejdspartnere hjælpe dig med, at finde den bedste løsning baseret på dine personlige behov og ønsker.

  Nybyg og tilbygning

  Nybyg kan både være for dem, som ønsker at bygge et helt nyt hus eller få en tilbygning til ens eksisterende hus. Begge processer kræver mange overvejelser omkring materiale valg, størrelse og din personlige økonomiske situation. Det er ikke altid lige nemt at gennemskue om nybyg eller en tilbygning vil være det bedste for dig, derfor har vi samlet de mest kompetente og erfarne tømrerfirmaer, så du undgår overraskelser og halvfærdigt arbejde.

  Kontakt din tømrer Køge i dag

  Uanset om du vil bygge helt nyt, eller vil udvide din eksisterende bolig, så er det vigtigt at have de rette fagfolk indover. Bor du i Køge eller omegn, kan vi allerede nu anbefale dig MC Byg, som er din lokale tømrer i Køge. De kan sørge for at du opnår det resultat du drømmer om. De har mange års erfaring indenfor alle typer af tømreropgaver. En erfaren og kompetent fagperson er med til at sikre en holdbar løsning i høj kvalitet, du med sikkerhed vil blive glad for.

  Føl dig 100% tryg hos vores samarbejdspartnere

  Vælger du en af vores samarbejdspartnere kan du føle dig 100% tryg. Alle håndværkere vi samarbejder med, har mange års erfaring med gulvlægning, og benytter altid den nyeste viden. Du kan derfor være sikker på at du får en kvalitet og service der er i top, men hvor prisen stadig bliver på et niveau, der er til at betale. Skulle der alligevel imod forventning opstå fejl eller mangler, er alle vores samarbejdspartnere medlem af byg garanti. Dette betyder, at du som kunde sikrer dig imod fejl og mangler på op til 150.000, i op til 3 år efter opgaven er udført på synlige skader, og 10 år ved ikke synlige skader. Du kan derfor være i trygge hænder, når du vælger en af vores pålidelige samarbejdspartnere.

  Medlem af byg garanti

  Alle vores håndværkere er medlem af byg garanti ordningen, hvilket er en ekstra sikkerhed for dig som kunde.

  Mange års erfaring

  Alle vores samarbejdspartnere har mange års erfaring i branchen, og benytter altid den nyeste viden.

  Bliver kvalitetstjekket

  Vi fører løbende kvalitetstjek på vores håndværkere, så de lever op til de krav vi sætter.

  Udfyld formularen og få et gratis tilbud på kun 24 timer

  Udfylder du formularen i dag, vil en af vores samarbejdspartnere kontakte dig med et 100% uforpligtende tilbud. 9 ud af 10 kunder får tilbuddet inden for 24 timer, men er der tale om en større eller vanskeligere opgave kan der gå længere tid. Dette skyldes bl.a. at prisen du får i tilbuddet gerne burde afspejle den pris du ender med at betale. Det er hurtigt, nemt og gratis!


   Læs også vores andre blogindlæg

   Når du har hus er det uundgåeligt at slippe for vedligeholdelse. Vi har samlet de vigtigste tips til vedligeholdelse af dit hjem.

   Vi har samlet en masse information til dig der overvejer at bygge ny garage. Bliv klogere på hvad du skal være opmærksom på.
   Skal du have lagt nyt gulv, så kan et polyurethan gulv (PU) være værd at overveje. Læs om fordelene i dette indlæg.

   Indhent et tilbud