Tapetsering

Overvejer du at få lavet tapet? I dette blogindlæg kan du læse mere om fordelene ved at få opsat tapet

Få det helt rigtige look til din bolig med tapetsering

Det kan være svært at vurdere hvilken løsning der passer bedst til dine ønsker. Leder du efter et helt unikt og specifik look til din bolig – for eksempel palmetræer for at skabe en mere eksotisk stemning i hjemmet, så kan tapetsering være den helt rigtige løsning. 

Mulighederne er tæt på uendelige, og det kan være svært at danne et overblik over, hvad der passer bedst til dine vægge, som samtidig passer overens med dine behov og ønsker. Det anbefales derfor at kontakte en lokal maler, for vejledning og rådgivning.

Fordele ved tapet

Der er flere fordele ved at vælge tapet til dine vægge. Her er nogle af de vigtigste fordele:
 • Flere designmuligheder: Tapet findes i mange forskellige farver, mønstre og teksturer, hvilket giver dig flere designmuligheder til at skabe den ønskede stil i dit hjem. 
   
 • Nem at vedligeholde: Tapet er nemt at vedligeholde og kan rengøres med en blød klud og mild sæbevand, hvis det bliver beskidt
 
 • Holdbarhed: Tapet er generelt meget holdbart, kan vare i mange år, hvis det er installeret korrekt og plejes ordentligt.
   
 • Hurtigt proces: Hvis dine vægge i forvejen er flotte og glatte, vil det være hurtigt at tapetsere

Få et tilbud på 24 timer

Vores samarbejdspartnere vender typisk tilbage på din henvendelse inden for 24 timer. Udfyld formularen og bliv kontaktet!


  Få opsat tapet af en professionel

  Det kan være en kompliceret proces selv at kaste sig ud i at tapetsere væggene. Det er vigtigt at hver bane af tapetet passer sammen, at det ikke overlapper, og at det ikke bliver beskadiget under processen. Beskadiges tapetet, kan det være svært at reparere uden at skulle fjerne det helt og erstatte det med et nyt.

  Det anbefales derfor altid at få en professionel og erfaren maler til at klare opgaven. På den måde, er du sikret at tapetet er installeret korrekt, jævnt og flot. Du kan altid forvente et perfekt resultat uden fejl, og du vil ved langt de fleste malere på samme tid blive tilbudt garanti, såfremt der skulle opstå problemer med tapetarbejdet.

  Skal du have lavet tapet? Så anbefaler vi Håndværk-Danmark som din samarbejdspartner. Uanset opgaven, har de altid en professionel maler nær dig, der står klar til at hjælpe med dit næste projekt.

  mand opsætter tapet

  Læs også vores andre blogindlæg

  Når du har hus er det uundgåeligt at slippe for vedligeholdelse. Vi har samlet de vigtigste tips til vedligeholdelse af dit hjem.

  Vi har samlet en masse information til dig der overvejer at bygge ny garage. Bliv klogere på hvad du skal være opmærksom på.
  Forenkel din hverdag med et smart home. Hør om alle fordelene ved at få integreret et smart home i dit hjem.

  Indhent et tilbud