Tagbehandling

En tagbehandling sikrer dit tag en længere levetid, samtidig med at du kan slippe for at betale dyre omkostninger for reparation på dit tag.

Hvad kan en tagbehandling?

En tagbehandling er vigtigt, idet at taget her bliver renset for alger og mos. Alger og mos samler meget væske i deres rødder. Rødderne kan gro inde under tagstenene etc. Når frosten kommer kan dette forårsage frostsprængninger i taget, hvilket kan risikere at gøre taget utæt. En utæthed i taget er en stor økonomisk faktorer, da denne type af tagreparationer godt kan blive dyre.

Med en tagbehandling i form af en tagrensning sikrer du, at dit tag er fri for uønsket vækst, som påvirker tagets levedygtighed.

Du kan også få en tagrensning samt tagmaling. Denne kombination har mange husejere god erfaring med, da denne kombination af tagbehandlinger ikke blot sikrer at taget er fri for alger etc., men samtidig sørger for et flot udseende til dit tag – ja, så er du helt i mål.

Vi har en samarbejdspartner, Sjællands Tagmaling, som har stor ekspertise samt kompetencer på området.

Få et tilbud på 24 timer

Vores samarbejdspartnere vender typisk tilbage på din henvendelse inden for 24 timer. Udfyld formularen og bliv kontaktet!


  Er en tagbehandling dyr?

  En tagbehandling er ikke dyr – specielt ikke når man tænker på udgiften, der kan opstå, hvis der skal udbedres store reparationer på grund af frostskader, utætheder i taget eller lignende. Derfor er det klart en god investering af bestille en tagbehandling, således at man sikrer, at taget er klar til at modstå det danske vejr og vind.

  En tagbehandling har hos de fleste tagfirmaer en fast pris i den forstand, at firmaerne angiver en “pr. kvadratmeter”-pris. Denne pris kan dog variere fra firma til firma.

  Der hvor prisen virkelig kan variere bliver afgjort af, hvor mange kvadratmeter dit tag er.

  Hvis dit tag har flere kvadratmeter end din nabos vil din pris naturligt være lidt højere, da det er et større område, der skal behandles.

  Føl dig 100% tryg hos vores samarbejdspartnere

  Vælger du en af vores samarbejdspartnere kan du føle dig 100% tryg. Alle håndværkere vi samarbejder med, har mange års erfaring med gulvlægning, og benytter altid den nyeste viden. Du kan derfor være sikker på at du får en kvalitet og service der er i top, men hvor prisen stadig bliver på et niveau, der er til at betale. Skulle der alligevel imod forventning opstå fejl eller mangler, er alle vores samarbejdspartnere medlem af byg garanti. Dette betyder, at du som kunde sikrer dig imod fejl og mangler på op til 150.000, i op til 3 år efter opgaven er udført på synlige skader, og 10 år ved ikke synlige skader. Du kan derfor være i trygge hænder, når du vælger en af vores pålidelige samarbejdspartnere.

  Medlem af byg garanti

  Alle vores håndværkere er medlem af byg garanti ordningen, hvilket er en ekstra sikkerhed for dig som kunde.

  Mange års erfaring

  Alle vores samarbejdspartnere har mange års erfaring i branchen, og benytter altid den nyeste viden.

  Bliver kvalitetstjekket

  Vi fører løbende kvalitetstjek på vores håndværkere, så de lever op til de krav vi sætter.

  Udfyld formularen og få et gratis tilbud på kun 24 timer

  Udfylder du formularen i dag, vil en af vores samarbejdspartnere kontakte dig med et 100% uforpligtende tilbud. 9 ud af 10 kunder får tilbuddet inden for 24 timer, men er der tale om en større eller vanskeligere opgave kan der gå længere tid. Dette skyldes bl.a. at prisen du får i tilbuddet gerne burde afspejle den pris du ender med at betale. Det er hurtigt, nemt og gratis!


   Læs også vores andre blogindlæg

   Når du har hus er det uundgåeligt at slippe for vedligeholdelse. Vi har samlet de vigtigste tips til vedligeholdelse af dit hjem.

   Vi har samlet en masse information til dig der overvejer at bygge ny garage. Bliv klogere på hvad du skal være opmærksom på.
   Skal du have lagt nyt gulv, så kan et polyurethan gulv (PU) være værd at overveje. Læs om fordelene i dette indlæg.

   Indhent et tilbud