Skal du have nye gardiner?

Mange tager ikke større notits af gardinerne i et hjem eller kontor, men faktisk kan de med til at gøre en stor forskel i ethvert rum.
Her kan du læse meget mere om hvad de rette gardiner kan gøre for dit hjem.

Hvilke gardiner skal du vælge?

Når du skal have nye gardiner, er der en masse ting du skal have med i dine overvejelser.
Skal de have et praktisk formål, som at lukke lyset ude, med mørklægning?
Eller er der mere behov for nye gardiner for at det bliver mere dekorativt?
Eller søger du den perfekt blanding af de to?
 
Hos Gardinhylden finder du et stort udvalg af blandt andet, plisségardiner, duoroller, rullegardiner, mørklægningsgardiner, persienner og meget mere.
 

Få et tilbud på 24 timer

Vores samarbejdspartnere vender typisk tilbage på din henvendelse inden for 24 timer. Udfyld formularen og bliv kontaktet!


  Hvorfor skal jeg udskifte mine gardiner

  Gardiner holder, som så meget andet, desværre ikke evigt. En gang i mellem bør de skiftes. I mange tilfælde kan det gøre en stor forskel at rense eller vaske dem – særligt hvis de er hvide.
  Men du bør overveje om din nuværende gardinløsning gør noget godt for dit hjem og om der måske skal til at ske noget nyt.
   
  Hvis du beslutter at få nye gardiner i eksempelvis stuen, skal du blandt andet tage stilling hvilken type det skal være. Mange er de seneste år blevet glade for plissé/dupli gardinet.
   
  Dette kan nemlig – ligesom rulle gardinet, indstilles til flere højder. I vores eksempel var det til stuen og her ville de være gode, hvis an fx ar fjernsyn lige i solvinklen.
  Med plisségardinet vil du nemt kigge trække gardinet ned til der, hvor det ligge dækker solens stråler, men stadig lader en del lys komme ind.
   
  Du kan også finde flere versioner a mere transparente gardiner, hvor du kan lyset ind i rummet, men undgå solen direkte, skarpe stråler.
  Og hvis du er teknisk anlagt, findes der og en del løsninger, hvor du kan styre gardinerne gennem en app eller fjernbetjening.
   

  Udfyld formularen og få et gratis tilbud på kun 24 timer

  Udfylder du formularen i dag, vil en af vores samarbejdspartnere kontakte dig med et 100% uforpligtende tilbud. 9 ud af 10 kunder får tilbuddet inden for 24 timer, men er der tale om en større eller vanskeligere opgave kan der gå længere tid. Dette skyldes bl.a. at prisen du får i tilbuddet gerne burde afspejle den pris du ender med at betale. Det er hurtigt, nemt og gratis!


   Læs også vores andre blogindlæg

   Når du har hus er det uundgåeligt at slippe for vedligeholdelse. Vi har samlet de vigtigste tips til vedligeholdelse af dit hjem.

   Skal du have lagt nyt gulv, så kan et polyurethan gulv (PU) være værd at overveje. Læs om fordelene i dette indlæg.
   Forenkel din hverdag med et smart home. Hør om alle fordelene ved at få integreret et smart home i dit hjem.

   Indhent et tilbud