Redskabsskur

Et redskabsskur er praktisk at have din have. Det beskytter dine haveredskaber mod vejr og vind. Med et stort redskabsskur kan du indrette et hobbyrum med værktøj og redskaber. Vi samarbejder med pålidelige håndværkere, som udfører din opgave som du ønsker den. Udfyld formularen og få et gratis og uforpligtende tilbud, så dine drømme om en ny garage kan gå i opfyldelse.

Redskabsskur i træ

Mangler du opbevaringsplads til dit værktøj eller dine have redskaber, så vil et redskabskur være en ideel løsning til dette. 

Der er mange som har redskabsskure i deres haver eller i forlængelse af huset. Der findes et hav af forskellige løsninger og varianter af redskabsskure. Man kan hos nogle af de større butikskæder inden for gør-det-selv, bestille redskabsskure som er færdiglavet i forvejen. Dette er en god løsning til de som ikke har tiden til at bygge et fra bunden af, eller hvis man ikke er den bedste handy man. Stort set alle redskabskure bliver lavet af træ og mange vælger denne løsning da, da det harmonerer godt med naturen i ens have. 

Få et tilbud på 24 timer

Vores samarbejdspartnere vender typisk tilbage på din henvendelse inden for 24 timer. Udfyld formularen og bliv kontaktet!


  redskabsskur

  Redskabsskur træ byg selv

  Hvis du er en god handy man og elsker en god udfordring, så vil vi klart anbefale selv at bygge et redskabsskur af træ. Når du bygger det selv fra grunden af, har du rig mulighed for at bygge det så det passer niøjeagtigt til dine behov. Det vil du nemlig ikke kunne, hvis du køber et som er færdiglavet i forvejen. 

  Lille redskabsskur

  Hvis du har en lille have til dit hus, så er det værd at overveje et bygge et lille redskabsskur. Her kan du have plads til de mest nødvendige ting, såsom f.eks. cykler, græsslåmaskine eller andre haveredskaber. Sådan et skur behøver ikke være mere end 5 til 10 kvadratmeter. 

  Stort redskabsskur

  Har du en stor have og har du brug for at opbevare mange haveredskaber eller andre praktiske ting. Så er det værd at investere i et stort redskabsskur. Et stort redskabsskur som er vel udført, vil også være med til at hæve salgsværdien af din bolig. 
  Når man skal til at opføre et stort redskabsskur, så kan det også overvejes at bygge et brandeskur sammen med redskabsskuret. Dermed kan begge skurer være under et tag.

  Selve taget

  Når du vælger at bygge et stort redskabsskur, så vil det være en god ide, at man overvejer og opføre et rigtigt tag med en rigtig tagkonstruktion. Et oplagt type tag til dit nye store redskabsskur vil være at opføre et eternittag. Eternittag er meget holdbart og holder i op til ca. 30 år. Det er meget bekvemt at have med at gøre og det vil være nemmere at anlægge sådan et tag, frem for f.eks. et tegltag. Hvis du skal bygge anlægge et eternittag, så vil der være en god ide at følge en guide omkring hvordan det skal gøres. På Bygge-bloggen finder du en komplet guide. Denne guide kommer på en simpel og brugbar måde gennem alle de nødvendige steps. Dermed for du sikret dig, at dit eternittag bliver anlagt korrekt uden skæve eller utætte samlinger. 

  Skur indefra

  Føl dig 100% tryg hos vores samarbejdspartnere

  Vælger du en af vores samarbejdspartnere kan du føle dig 100% tryg. Alle håndværkere vi samarbejder med, har mange års erfaring med at bygge redskabskurer, og udfører en løsning som passer til dig. Du kan derfor være sikker på at du får en kvalitet og service der er i top, men hvor prisen stadig bliver på et niveau, der er til at betale. Skulle der alligevel imod forventning opstå fejl eller mangler, er alle vores samarbejdspartnere medlem af byg garanti. Dette betyder, at du som kunde sikrer dig imod fejl og mangler på op til 150.000, i op til 3 år efter opgaven er udført på synlige skader, og 10 år ved ikke synlige skader. Du kan derfor være i trygge hænder, når du vælger en af vores samarbejdspartnere.

  Medlem af byg garanti

  Alle vores håndværkere er medlem af byg garanti ordningen, hvilket er en ekstra sikkerhed for dig som kunde.

  Mange års erfaring

  Alle vores samarbejdspartnere har mange års erfaring i branchen, og benytter altid den nyeste viden.

  Bliver kvalitetstjekket

  Vi fører løbende kvalitetstjek på vores håndværkere, så de lever op til de krav vi sætter.

  Udfyld formularen og få et gratis tilbud på kun 24 timer

  Udfylder du formularen i dag, vil en af vores samarbejdspartnere kontakte dig med et 100% uforpligtende tilbud. 9 ud af 10 kunder får tilbuddet inden for 24 timer, men er der tale om en større eller vanskeligere opgave kan der gå længere tid. Dette skyldes bl.a. at prisen du får i tilbuddet gerne burde afspejle den pris du ender med at betale.


   Læs også vores andre blogindlæg

   Når du har hus er det uundgåeligt at slippe for vedligeholdelse. Vi har samlet de vigtigste tips til vedligeholdelse af dit hjem.

   Vi har samlet en masse information til dig der overvejer at bygge ny garage. Bliv klogere på hvad du skal være opmærksom på.
   Forenkel din hverdag med et smart home. Hør om alle fordelene ved at få integreret et smart home i dit hjem.

   Indhent et tilbud