Ny terrasse

Hvis du bor i en bolig med en tilhørende have, så er det godt at have en god terrasse. Mange står nemlig med det problem, at man gerne vil være mere udenfor i sin have. Dette kræver også at man har en dejlig terrasse, som både er praktisk og dejlig at opholde sig i. Har du ingen terrasse og skal til at bygge en eller trænger du til at få liv i din terrasse igen? Så frygt ej. Her finder du en masse information omkring anlægning af fliser til din terrasse eller haveprojekt.

Hvilken slags terrasse skal du have?

Det er vigtigt at du tager dig god tid til at finde frem til hvordan dine behov er for din terrasse. Er det f.eks. en træterrasse eller en fliseanlagt terrasse du skal have. 

Du skal også gør dig overvejelser omkring, hvor meget du selv gider at bruge tid på at vedligeholde din terrasse i fremtiden. En træterrasse kræver mere vedligeholdelse på selve træværket. frem for en flisebelagt terrasse.
 
I dette indlæg vil vi komme mere ind på flisebelagte terrasser.

Få et tilbud på 24 timer

Vores samarbejdspartnere vender typisk tilbage på din henvendelse inden for 24 timer. Udfyld formularen og bliv kontaktet!


  terrasse

  Hvilke fliser skal du vælge?

  Hvis du allerede har en flise terrasse, men du tænker på at udvide din, så er det vigtigt at du vælger den samme type fliser. Hvis du vælger en anden type fliser, så kan det æstetiske udseende blive forvirrende. 

  Er din terrasse er gammel, vil vi anbefale at anlægge nye fliser over del hele. F.eks. kan de være svært at få fliser, som er identiske med de originale fliser du har. Og hvis de er så heldig at finde de rigtige fliser, så kan det ikke indgås at de stadig vil se nyere ud ind dem du har i forvejen. 

  Udseende

  Når du skal vælge nye fliser, så tænk på hvilket udseende din terrasse skal have. F.eks. hvilken farve fliserne have og skal du have lavet et motiv og mønster på din terrasse? Derudover skal du vælge størrelserne og formerne på dine fliser også. Til inspiration kan det også være smart, at vælge fliser som passer til den måde som facaden er bygget på i din bolig. 

  Funktion

  Når du har valgt at du skal have anlagt en fliseterrasse, så har du nok allerede også gjort der nogle tanker om, hvad din terrasse skal bruges til. Fordi når vælger en fliser i stedet for træ, så vil din kommende terrasse bl.a. og være med slidstærk og skridsikkert.

  Anlægning af fliser

  Når der skal laves anlægning af fliser, vil det ofte kræve en professionel anlægsgartner. Det er nemlig både et svært og hårdt arbejde, hvis man selv skal anlægge fliser. For det første er det vigtigt at du vælger det rigtige sand som underlag til dine fliser. Derudover skal sandet være plannet ud, så fliserne kan blive anlagt helt lige. Hvis de bliver anlagt en bare en smugle skævt, kan der opstå store samlinger af vand på terrassen. Fliserne skal også lægges så tæt som muligt og have godt med fugesand, da der ellers hurtigt vil kunne opstå ukrudt mellem fliserne.
   
  Medmindre du selv har grønne fingre og er en dygtig gartner, så anbefaler vi at man for en professionel anlægsgartner til at anlægge fliserne. En anlægsgartner har den rigtige knowhow og redskaber til at udføre et flot slutresultat. 
  måling

  Føl dig 100% tryg hos vores samarbejdspartnere

  Vælger du en af vores samarbejdspartnere kan du føle dig 100% tryg. Alle håndværkere vi samarbejder med, har mange års erfaring med at bygge garager, og benytter altid den nyeste viden inden for faget. Du kan derfor være sikker på at du får en kvalitet og service der er i top, men hvor prisen stadig bliver på et niveau, der er til at betale. Skulle der alligevel imod forventning opstå fejl eller mangler, er alle vores samarbejdspartnere medlem af byg garanti. Dette betyder, at du som kunde sikrer dig imod fejl og mangler på op til 150.000, i op til 3 år efter opgaven er udført. Du kan derfor være i trygge hænder, når du vælger en af vores pålidelige samarbejdspartnere.

  Medlem af byg garanti

  Alle vores håndværkere er medlem af byg garanti ordningen, hvilket er en ekstra sikkerhed for dig som kunde.

  Mange års erfaring

  Alle vores samarbejdspartnere har mange års erfaring i branchen, og benytter altid den nyeste viden.

  Bliver kvalitetstjekket

  Vi fører løbende kvalitetstjek på vores håndværkere, så de lever op til de krav vi sætter.

  Udfyld formularen og få et gratis tilbud på kun 24 timer

  Udfylder du formularen i dag, vil en af vores samarbejdspartnere kontakte dig med et 100% uforpligtende tilbud. 9 ud af 10 kunder får tilbuddet inden for 24 timer, men er der tale om en større eller vanskeligere opgave kan der gå længere tid. Dette skyldes bl.a. at prisen du får i tilbuddet gerne burde afspejle den pris du ender med at betale. Det er hurtigt, nemt og gratis!


   Læs også vores andre blogindlæg

   Når du har hus er det uundgåeligt at slippe for vedligeholdelse. Vi har samlet de vigtigste tips til vedligeholdelse af dit hjem.

   Skal du have lagt nyt gulv, så kan et polyurethan gulv (PU) være værd at overveje. Læs om fordelene i dette indlæg.
   Forenkel din hverdag med et smart home. Hør om alle fordelene ved at få integreret et smart home i dit hjem.