Mørklægningsgardiner

Mørklægningsgardiner kan meget mere end bare at mørklægge dit rum. Læs med her og find ud af alt, der er at vide om mørklægningsgardiner.

Hvorfor er mørklægningsgardiner vigtige

Mørke er en essentielt når det kommer til en god nats søvn. Den mindste form for lyssprække eller forstyrrelse, kan vanskeliggøre produktionen af melatonin i kroppen. Lysindfald kan nemlig snyde vores hjerne til at tro at vi skal være vågne, når det egentlig er meningen vi skal sove.
Det er ofte i sommermånederne, hvor det kan være en udfordring at falde i søvn grundet de lyse aftener.
Her kan mørklægningsgardiner være til stor hjælp.

Foruden at hjælpe dig med din en god nats søvn, så er det mørklægningsgardinets primære funktion af afskærme for omverdenen. Dog må de gerne pynte på samme tid. De fleste af os ønsker at have et behageligt og pænt hjem, det må vores gardiner også gerne afspejle. Vi ser ingen grund til at du skal gå på kompromis, når det kommer til valg af mørklægningsgardiner.

For at gøre det nemt og overskueligt for dig, når du skal have nye mørklægningsgardiner, så har vi allieret os med de bedste gardinforhandlere og montører i landet. Derved er det nemt og enkelt for dig, at få det helt rette tilbud på dine nye mørklægningsgardiner.

Få et tilbud på 24 timer

Vores samarbejdspartnere vender typisk tilbage på din henvendelse inden for 24 timer. Udfyld formularen og bliv kontaktet!


  Typer af mørklægningsgardiner

  Du kan få mørklægningsgardiner i mange forskellige gardintyper. Så uanset om du mest er til gardiner i stof, træ eller metal, så er der et gardin til dig.

  Mørklægningsgardiner kommer også i flere forskellige farver, bredder og længder. Det er derfor nemt at finde et mørklægningsgardin der passer til dine behov og ønsker.

  Engang fandtes de kun i sort eller mørke farver, men nu er det muligt at få dit mørklægningsgardin i forskellige farver og mønstre, så det altid passer til din indretning derhjemme. Du kan blandt andet få det i lyserød, blå, grøn eller bordeaux rød. Du kan vælge om dit mørklægningsgardin skal være den klassiske ensfarvede gardin, eller om du vil kaste dig ud i spændende mønstre og motiver.

  Du kan få mørklægningsgardinet i den klassiske hive form, hvor gardinet monteres i vinduesrammen og der hænger en lille snor eller et greb du bruger til at trække mørklægningsgardinet ned med. På den måde kan du nemt og enkelt justere hvor meget gardinet skal afskærme.

  Er du mere til den moderne og elektriske løsning, så er det også muligt at få elektriske mørklægningsgardiner. Her kan du via en fjernbetjening eller en app på telefonen, justere gardinets dækning uden at skulle gøre det manuelt på gardinet.

  Historien om mørklægningsgardiner

  Noget de fleste ikke ved er, at mørklægningsgardinet især blev brugt under 2 verdenskrig. Her havde de til formål forhindre de fjendtlige bombefly i at kunde navigere gennem byer og veje under deres natlige bombetogter. Alt lys blev dæmpet på veje, i byer og andre steder. Samtidig indførte mange husstande mørklægningsgardiner, for at kunne ødelægge fjendens navigationssystem.

  Føl dig 100% tryg hos vores samarbejdspartnere

  Vælger du en af vores samarbejdspartnere kan du føle dig 100% tryg. Alle håndværkere vi samarbejder med, har mange års erfaring med gulvlægning, og benytter altid den nyeste viden. Du kan derfor være sikker på at du får en kvalitet og service der er i top, men hvor prisen stadig bliver på et niveau, der er til at betale. Skulle der alligevel imod forventning opstå fejl eller mangler, er alle vores samarbejdspartnere medlem af byg garanti. Dette betyder, at du som kunde sikrer dig imod fejl og mangler på op til 150.000, i op til 3 år efter opgaven er udført på synlige skader, og 10 år ved ikke synlige skader. Du kan derfor være i trygge hænder, når du vælger en af vores pålidelige samarbejdspartnere.

  Medlem af byg garanti

  Alle vores håndværkere er medlem af byg garanti ordningen, hvilket er en ekstra sikkerhed for dig som kunde.

  Mange års erfaring

  Alle vores samarbejdspartnere har mange års erfaring i branchen, og benytter altid den nyeste viden.

  Bliver kvalitetstjekket

  Vi fører løbende kvalitetstjek på vores håndværkere, så de lever op til de krav vi sætter.

  Udfyld formularen og få et gratis tilbud på kun 24 timer

  Udfylder du formularen i dag, vil en af vores samarbejdspartnere kontakte dig med et 100% uforpligtende tilbud. 9 ud af 10 kunder får tilbuddet inden for 24 timer, men er der tale om en større eller vanskeligere opgave kan der gå længere tid. Dette skyldes bl.a. at prisen du får i tilbuddet gerne burde afspejle den pris du ender med at betale. Det er hurtigt, nemt og gratis!


   Læs også vores andre blogindlæg

   Når du har hus er det uundgåeligt at slippe for vedligeholdelse. Vi har samlet de vigtigste tips til vedligeholdelse af dit hjem.

   Vi har samlet en masse information til dig der overvejer at bygge ny garage. Bliv klogere på hvad du skal være opmærksom på.
   Skal du have lagt nyt gulv, så kan et polyurethan gulv (PU) være værd at overveje. Læs om fordelene i dette indlæg.

   Indhent et tilbud