Tips til et hyggeligt køkken

Mangler du en hyggelig stemning i dit køkken? Så læs med her og få tips og tricks til at skabe en hyggelig stemning i dit køkken.

Køkkenideer

Sådan får du et hyggeligt køkken

De fleste bruger meget tid i køkkenet. Selv om det måske ikke er det hyggeligste sted at være, er det vigtigt at der er en god atmosfære. Vi overse ofte køkkenets hygge. Vi ser det som et rum hvor det skal være praktisk og funktionelt. Vi laver mad og gør rent. Men køkkenet kan faktisk bruges til så meget andet. Det kan bruges som et samlingspunkt for familien eller et rum hvor du kan udfolde dine kreative evner. Skaber du hygge i dit køkken, kan det også øge din motivation til at bruge det.

Du kan f.eks. hænge nogle billeder op, for at skabe lidt mere liv. En anden god ide er at tilføje noget personligt interiør, som passer til resten af dit hjem, så du skaber sammenhæng mellem rummene. Det kunne være gardiner, tæpper, vaser eller lysestager.

Tip! Der findes mange forskellige slags folie. Du kan hurtigt og billigt skabe et nyt look ved f.eks. at klæbe marmorfolie på dine bordplader.

Har du brug for mere inspiration til dit køkken? Så hop ind på Mit-køkken, hvor du kan få mange flere ideer.

Sådan laver du dit eget marmorbord

Det skal du bruge:
Bordplade
Selvklæbende folie (kan købes i de fleste byggemarkeder)
Saks
Folieskraber

Fremgangsmåde:
1. Tør bordpladen af og lad den tørre
2. Mål bordpladen og klip så et stykke af folien som passer til
3. Tag lidt af første stykke af bagsiden af og sæt den fast på bordpladen
4. Træk langsomt og forsigtigt bagsiden af folien af samtidig med at du glatter folien ud med folieskraberen
5. Glat lufthullerne ud og pres med hænderne over folien, så den sætter sig helt fast

Vi håber du bliver inspireret af vores lille guide. Du kan altid bruge et andet mønster på folien, så du kan få lige netop det der passer til dig.

Marmorbord

Læs også vores andre blogindlæg

Når du har hus er det uundgåeligt at slippe for vedligeholdelse. Vi har samlet de vigtigste tips til vedligeholdelse af dit hjem.

Vi har samlet en masse information til dig der overvejer at bygge ny garage. Bliv klogere på hvad du skal være opmærksom på.
Skal du have lagt nyt gulv, så kan et polyurethan gulv (PU) være værd at overveje. Læs om fordelene i dette indlæg.

Indhent et tilbud