Industrilakering til hjemmet

Industrilakering anvendes ikke kun til biler og andre virksomhedsrelateret ting. Der er mange områder og genstande i dit hjem, der vil få tilføjet værdi med professionel industrialisering. Døre, køkkenlæger og andre lignende ting kan både få personlighed og beskyttelse. Læs mere om hvilke fordele du vil finde med professionel udført lakering i hjemmet.

BESKYT DINE brugsgenstande

Alle brugsgenstande i din bolig vil i løbet af tiden blive udsat for lidt af hvert. Og dette vil automatisk og naturligt slide. Og i takt med at ting bliver slidt, reduceres kvaliteten ad deres funktioner, men chancen for skader og problemer øges. Især genstande med bevægelse og ting der ofte berøres vil væres hårdt udsat for tidens tegn. Objekter og brugsgenstande som døre og køkkenlåger vil opleve dagligt brugt. Derfor er det vigtigt, at de besidder den rette beskyttelse. Industrilakering er derfor det fantastisk valg, når du søger beskyttelse af disse. Professionelle lakøre pålægger lakken i jævne lag, og sørger for, at alle detaljer, led og kanter for den rette mængde påført. Og selvom du selv kan lakere, kan du med professionel hjælp opnår resultater af en kvalitet og holdbarhed der vil være enormt svær selv at skabe.

Få et tilbud på 24 timer

Vores samarbejdspartnere vender typisk tilbage på din henvendelse inden for 24 timer. Udfyld formularen og bliv kontaktet!


  industrilakering

  PERSONLIGT UDSEENDE

  Dog er beskyttelse ikke den eneste værdi eller fordel du vil finde med industrilakering af dine brugsgenstande. Lak kommer i mange forskellige farver, teksturen og finishes. Du kan dermed skabe et unikt og personligt udseende i dit hjem. Hvad end du ønsker at skabe en gennemgående æstetik, eller ønsker at fjerne slid, kan du med industrilak få skabt smukke og personlige døre, låger og møbler. Døren i din bolig er en af de brugsgenstande, der især vil gavne af professionel lakering. Din dør, er indgangen til hjemmet, og derfor en af de første områder der vil blive set. Døren leder ind til et univers der er helt dit eget. Derfor kan dine døre anvendes til at udtrykke din personlighed, eller understøtte en æstetik der er helt din egen. Du vil dermed kunne påvirke hvordan gæster og besøgende oplever dit hjem, og i forlængelse få et dybere indblik i dig som person. Et andet område af dit hjem der vil få pålagt enorm værdi med industrilakering, er dit køkken. Køkkenet vil for mange mennesker være en af de områder af hjemmet, der gennem tiden vil se mest brug, og derfor også slid. Både i forhold til brug og befærdelse, men ligeledes i form af anvendelse af redskaber. Sandsynligheden for skader øges drastisk, når der arbejdes mes skaber genstande. Beskyt dine køkkenlåger og andre overflader, eller få skabt et unikt udseende med industrilakering i køkkenet.

  Medlem af byg garanti

  Alle vores håndværkere er medlem af byg garanti ordningen, hvilket er en ekstra sikkerhed for dig som kunde.

  Mange års erfaring

  Alle vores samarbejdspartnere har mange års erfaring i branchen, og benytter altid den nyeste viden.

  Bliver kvalitetstjekket

  Vi fører løbende kvalitetstjek på vores håndværkere, så de lever op til de krav vi sætter.

  Modtag et tilbud på industrilakering

  Prisen på din lakering afhænger i store dele af, hvad du ønsker lakeret. Har du behov for at få lakeret døren, eller ønsker du at skabe et nyt look på alle dine køkkenlåger? Ligeledes vil størrelsen af den brugsgenstand der skal lakeres være afgørende i forhold til den endelige pris. Selve materiales har også en indflydelse på hvor meget du skal betale.

  Når du ønsker professionel industrilakering i hjemmet, anbefaler vi derfor at du afklarer dig med så mange detaljer af din opgave som muligt. Dette tillader potentielle fagmænd at skabe en bedre ide om omkostningerne, og dermed levere et præcist løsningsforslag. Har du en specifik opgave i tankerne, kan vi anbefale firmaet Hvidovre Autolakering. Dette firma har udstyret og erfaringen til at kunne varetage en hver lakeringsopgave. Sammen vil i gennemgå din opgave, og finde den helt rette løsning

  Udfyld formularen og få et gratis tilbud på kun 24 timer

  Udfylder du formularen i dag, vil en af vores samarbejdspartnere kontakte dig med et 100% uforpligtende tilbud. 9 ud af 10 kunder får tilbuddet inden for 24 timer, men er der tale om en større eller vanskeligere opgave kan der gå længere tid. Dette skyldes bl.a. at prisen du får i tilbuddet gerne burde afspejle den pris du ender med at betale. Det er hurtigt, nemt og gratis!


   Læs også vores andre blogindlæg

   Når du har hus er det uundgåeligt at slippe for vedligeholdelse. Vi har samlet de vigtigste tips til vedligeholdelse af dit hjem.

   Skal du have lagt nyt gulv, så kan et polyurethan gulv (PU) være værd at overveje. Læs om fordelene i dette indlæg.
   Forenkel din hverdag med et smart home. Hør om alle fordelene ved at få integreret et smart home i dit hjem.

   Indhent et tilbud