Hvad koster et nyt badeværelse?

Hvis du går med tanker om at renovere dit badeværelse, kan der være mange overvejelser inden du kaster dig ud i projektet. Prisen på renoveringen kan variere en hel del, og afhænger af hvilke specifikke ønsker du har til rummet. I dette indlæg kan du læse mere om hvad et badeværelse cirka vil komme til at koste.

Prisen afhænger af dine ønsker til badeværelset

Hvis du ønsker at renovere dit badeværelse, er det en god idé at ligge et budget, og vide hvor meget det præcis kommer til at koste. Prisen afhænger dog af dine individuelle krav og ønsker til badeværelset. Det varierer alt efter hvor meget der skal laves, hvilke materialer du ønsker, og hvor meget du skal have hjælp til fra en professionel fagmand. 

Du behøver ikke at investere en formue, for at give dit badeværelse en makeover og et friskt nyt look. Du kan komme langt for små 5-10.000 kroner, ved f.eks. at udskifte armaturer, hylder og give væggene en ny farve. Er dette ikke nok, og ønsker du f.eks. et nyt gulv og nye klinker, kan det godt gå hen og blive væsentligt dyrere.

Få et tilbud på 24 timer

Vores samarbejdspartnere vender typisk tilbage på din henvendelse inden for 24 timer. Udfyld formularen og bliv kontaktet!


  Den komplette renovering

  Har du et ønske om at give dit badeværelse den store tur, så skal du også regne med at prisen bliver dyrere. Samtidig har størrelsen på dit badeværelse også en betydning. Et større badeværelse vil være dyrere, men kvadratmeterprisen vil ofte falde jo flere kvadratmeter du ønsker. 

  Det er typisk fliser og arbejdskraft der trækker budgettet op, hvis du ønsker en komplet renovering. Derudover kan det også blive en dyr fornøjelse, hvis du ønsker at ændre placeringen af nogle elementer, da der kan være behov for ny kloakering og VVS arbejde. 

  Derudover skal du også overveje, om du ønsker badekar, og om toilettet skal være fritstående eller indbygget. Et fritstående er billigere og nemmere at montere, men et indbygget toilet ser ofte mere enkelt og stilrent ud. 

  Få hjælp af en professionel fagmand

  Hvis du ikke har erfaring eller ekspertisen til at foretage renoveringen, anbefaler vi altid at du får hjælp af en professionel fagmand. Nogle ting såsom kloakering må du ikke selv lave, og kræver at blive udført af en autoriseret håndværker. 

  En professionel VVS’er kan hjælpe med at komme i mål med dit nye badeværelse. De kan rådgive dig til den mest optimale løsning, så du får det badeværelse du drømmer om til den bedste pris. Jo mere du generelt selv kan lave på badeværelset, jo billigere vil prisen også være. Det er helt op til dig, hvor meget du selv kan og vil lave.

  Føl dig 100% tryg hos vores samarbejdspartnere

  Vælger du en af vores samarbejdspartnere kan du føle dig 100% tryg. Alle håndværkere vi samarbejder med, har mange års erfaring med badeværelsesrenovering, og benytter altid den nyeste viden inden for faget. Du kan derfor være sikker på at du får en kvalitet og service der er i top, men hvor prisen stadig bliver på et niveau, der er til at betale. Skulle der alligevel imod forventning opstå fejl eller mangler, er alle vores samarbejdspartnere medlem af byg garanti. Dette betyder, at du som kunde sikrer dig imod fejl og mangler på op til 150.000, i op til 3 år efter opgaven er udført på synlige skader, og 10 år ved ikke synlige skader. Du kan derfor være i trygge hænder, når du vælger en af vores samarbejdspartnere.

  Medlem af byg garanti

  Alle vores håndværkere er medlem af byg garanti ordningen, hvilket er en ekstra sikkerhed for dig som kunde.

  Mange års erfaring

  Alle vores samarbejdspartnere har mange års erfaring i branchen, og benytter altid den nyeste viden.

  Bliver kvalitetstjekket

  Vi fører løbende kvalitetstjek på vores håndværkere, så de lever op til de krav vi sætter.

  Udfyld formularen og få et gratis tilbud på kun 24 timer

  Udfylder du formularen i dag, vil en af vores samarbejdspartnere kontakte dig med et 100% uforpligtende tilbud. 9 ud af 10 kunder får tilbuddet inden for 24 timer, men er der tale om en større eller vanskeligere opgave kan der gå længere tid. Dette skyldes bl.a. at prisen du får i tilbuddet gerne burde afspejle den pris du ender med at betale.


   Læs også vores andre blogindlæg

   Når du har hus er det uundgåeligt at slippe for vedligeholdelse. Vi har samlet de vigtigste tips til vedligeholdelse af dit hjem.

   Vi har samlet en masse information til dig der overvejer at bygge ny garage. Bliv klogere på hvad du skal være opmærksom på.
   Forenkel din hverdag med et smart home. Hør om alle fordelene ved at få integreret et smart home i dit hjem.