Hvad er en gulvbehandling

Hvorfor få behandlet dit gulv?

Den vigtigste behandling man kan give sit gulv er en slibe behandling. Denne slags gulvbehandling giver gulvet det bedste nye look man kan finde frem henover en længere periode. Der er dog nogle forskellige slags gulve, som ikke kan holde til denne slags behandling. F.eks. kan et klikgulv ikke holde til at blive slibes. Men hvis man taler om tykke trægulve, så er der rig mulighed for at give en slibe behandling til sit gulv.
Når man sliber gulvet gør man det oftest, over 3 omgange. Dette gør at man kommer helt i bunden af sit gulves behov, hvor man så derefter beslutter hvad for en slags færdig gulvbehandling der skal til. De mest populære metoder for at færdigbehandle sit gulv er Olie, lud eller lakering. Mange vælger at se på Gulvservice København for at finde mere information.

Få et tilbud på 24 timer

Vores samarbejdspartnere vender typisk tilbage på din henvendelse inden for 24 timer. Udfyld formularen og bliv kontaktet!


  Oliebehandling

  Når man giver sit gulv en oliebehandling, så sikre man at ens gulv beholder sin naturlige form og farve. Det gøres ved at lade olien sive ned i gulvets overflade, hvor det så bliver, opsuget af træet, som kommer til at give den dejlige naturlige farve i stedet ende. Denne metode gives ofte til træ som der ikke skal have en særlig stor styrke mod vand eller pletter på sig.

  Ludbehandling

  Denne form for gulvbehandling kan give dit gulv en mere lys farve, samt udstråle det meget mere nye look til gulvet. Denne behandling sker ved at påfører et nyslibet gulv lud, som så reducerer gulvets gulningsproces. udover dette frem skaber det også en naturlig farve i træet.

  Lakbehandling

  Lakering er den mest populære metode som bliver brugt til gulvbehandling. Her skabes der et skin i gulvet. Der skabes altså en blank overflade. Der er flere forskellige slags blankheder som man kan vælge imellem. Nogle former for lakering har et mere mat look end andre

  Føl dig 100% tryg hos vores samarbejdspartnere

  Vælger du en af vores samarbejdspartnere kan du føle dig 100% tryg. Alle håndværkere vi samarbejder med, har mange års erfaring med gulvlægning, og benytter altid den nyeste viden. Du kan derfor være sikker på at du får en kvalitet og service der er i top, men hvor prisen stadig bliver på et niveau, der er til at betale. Skulle der alligevel imod forventning opstå fejl eller mangler, er alle vores samarbejdspartnere medlem af byg garanti. Dette betyder, at du som kunde sikrer dig imod fejl og mangler på op til 150.000, i op til 3 år efter opgaven er udført på synlige skader, og 10 år ved ikke synlige skader. Du kan derfor være i trygge hænder, når du vælger en af vores pålidelige samarbejdspartnere.

  Medlem af byg garanti

  Alle vores håndværkere er medlem af byg garanti ordningen, hvilket er en ekstra sikkerhed for dig som kunde.

  Mange års erfaring

  Alle vores samarbejdspartnere har mange års erfaring i branchen, og benytter altid den nyeste viden.

  Bliver kvalitetstjekket

  Vi fører løbende kvalitetstjek på vores håndværkere, så de lever op til de krav vi sætter.

  Udfyld formularen og få et gratis tilbud på kun 24 timer

  Udfylder du formularen i dag, vil en af vores samarbejdspartnere kontakte dig med et 100% uforpligtende tilbud. 9 ud af 10 kunder får tilbuddet inden for 24 timer, men er der tale om en større eller vanskeligere opgave kan der gå længere tid. Dette skyldes bl.a. at prisen du får i tilbuddet gerne burde afspejle den pris du ender med at betale. Det er hurtigt, nemt og gratis!


   Læs også vores andre blogindlæg

   Når du har hus er det uundgåeligt at slippe for vedligeholdelse. Vi har samlet de vigtigste tips til vedligeholdelse af dit hjem.

   Vi har samlet en masse information til dig der overvejer at bygge ny garage. Bliv klogere på hvad du skal være opmærksom på.
   Skal du have lagt nyt gulv, så kan et polyurethan gulv (PU) være værd at overveje. Læs om fordelene i dette indlæg.

   Indhent et tilbud