Forny din have

Der er mange muligheder for hvordan man kan forny sin have. Måske den er blevet overgroet, fordi den ikke har fået en kærlig hånd i tide? Eller måske du er ny bolig ejer og ser en masse muligheder med haven. Uanset din situation, så kan du ihvertfald blive inspireret til hvordan du kan forny din have, enten ved egen hånd eller med professionel hjælp.

Hvilke overvejelser bør man gøre sig

Det første man bør gøre er at overveje sine muligheder og også vægte dem op imod ens behov og ønsker. Hvis man for eksempel gerne vil have en stor terrasse, hvor der er plads til hele familien. Måske man gerne vil have en hygge krog nede bagerst i haven eller noget helt tredje. Det vigtigste er at man er afklaret med hvad og hvordan man ønsker at bruge sin have. Læs nedenfor mere om tre forskellige måder at bruge sin have på.

Hvis du leder efter en til, at stå for din kommende have fornyelse, bør du helt klart kontakte en anlægsgartner der kan hjælpe dig med alt lige fra planlægning, tegninger og udførelse af projektet.

Få et tilbud på 24 timer

Vores samarbejdspartnere vender typisk tilbage på din henvendelse inden for 24 timer. Udfyld formularen og bliv kontaktet!


  terrasse

  Flotte havefliser til et hyggeligt udeområde

  En god mulighed er, at få anlagt nogen fliser eller større havesten. De kan være med til at skabe et hyggeligt udendørsområde, hvor der kan stilles nogen havemøbler eller lign. Det handler bare om at finde de helt rette havesten som passer til huset og resten af havens udseende. Ved at finde flotte sten og fliser til haven, kan du ikke blot forny din have men, faktisk hele måden du anvender den på. Nogen vil endda gå så langt at sige du får skabt et ekstra ”rum” som man kan bruge næsten alle årstider.

  Plant flere blomster

  En af de andre ting man kan bruge til at forny sin have er med blomster. Især med et hav af blomster enten i bede eller krukker, kan man lave en fornyelse af sin have. Ikke nok med at de er pæne at se på, så har blomster også den egenskab at de er med til at skabe liv i haven, ved at tiltrække bier og andre insekter.
  måling

  En køkkenhave

  Hvis du går med en drøm om at bruge mere tid i din have, kan en køkkenhave måske være den rette løsning for dig. En køkkenhave kræver en masse tid og energi og er derfor et godt projekt hvis man ønsker, at bruge mere tid i haven. Med en køkkenhave har man mulighed for at plante en masse forskellige grøntsager, krydderier og lignende, som man kan benytte sig af i sin madlavning.

  Medlem af byg garanti

  Alle vores håndværkere er medlem af byg garanti ordningen, hvilket er en ekstra sikkerhed for dig som kunde.

  Mange års erfaring

  Alle vores samarbejdspartnere har mange års erfaring i branchen, og benytter altid den nyeste viden.

  Bliver kvalitetstjekket

  Vi fører løbende kvalitetstjek på vores håndværkere, så de lever op til de krav vi sætter.

  Udfyld formularen og få et gratis tilbud på kun 24 timer

  Udfylder du formularen i dag, vil en af vores samarbejdspartnere kontakte dig med et 100% uforpligtende tilbud. 9 ud af 10 kunder får tilbuddet inden for 24 timer, men er der tale om en større eller vanskeligere opgave kan der gå længere tid. Dette skyldes bl.a. at prisen du får i tilbuddet gerne burde afspejle den pris du ender med at betale. Det er hurtigt, nemt og gratis!


   Læs også vores andre blogindlæg

   Når du har hus er det uundgåeligt at slippe for vedligeholdelse. Vi har samlet de vigtigste tips til vedligeholdelse af dit hjem.

   Skal du have lagt nyt gulv, så kan et polyurethan gulv (PU) være værd at overveje. Læs om fordelene i dette indlæg.
   Forenkel din hverdag med et smart home. Hør om alle fordelene ved at få integreret et smart home i dit hjem.

   Indhent et tilbud