Fliserensning

Her du fliser på din terrasse, i haven eller indkørslen som er angrebet af flisepest? 

Så frygt ej, du er ikke alene om problemet og der er mange danskere der oplever at få flisepest på deres fliser. 

Flisepest er noget som er kommet til Danmark gennem klimaforandringerne med det mere fugtige og varme vejr. 

Vi giver dig ideer og inspiration til hvad du kan gøre for at slippe af med den kedelige og grå flisepest, så du igen kan nyde dine udendørsarealer. 

Nyt liv i de gamle fliser

Du behøver ikke at skulle lave en ny have eller indkørsel for at få mere liv i dine udendørsarealer. Med en fliserensning vil du kunne skabe store fornyelser og liv, hvor dine fliser vil kunne komme til at se nye ud igen.

Fliserensning der betaler sig

Det kan ofte betale sig at lave en fliserensning  frem for at få anlagt en en hel ny terrasse med nye fliser. En fliserensning er både nemmere og billigere at få lavet. 

Afhængigt af hvordan dine fliser vil blive renset, så vil det få dine fliser til at fremstå som værende nye igen. Dermed vil du slippe for at skulle købe nye fliser ind, og samtidigt hele anlægningsprocessen.

Da en fliserensning  af fliserne vil være nemmere løsning end at skulle købe nye fliser, så vil der stadig være mange ting du skal være opmærksom på. De mest væsentlige ting kan de læse nedenfor.

Få et tilbud på 24 timer

Vores samarbejdspartnere vender typisk tilbage på din henvendelse inden for 24 timer. Udfyld formularen og bliv kontaktet!


  fliserensning

  Kan du selv gøre det?

  Du kan godt selv rense dine fliser for flisepest. Hvis du vælger selv at gøre det, skal du være forberedt på at det kan være en tidskrævende proces, da der er mange forskellige steps du skal igennem. 

  Det er vigtigt at det bliver gjort rigtigt, da det ellers kan gøre mere skade end gavn. 

  Mange har før i tiden brugt en højtryksspuler til fjerne flisepesten med. Denne metode er effektiv, men samtidigt også meget hård overfor overfladen på fliserne.

  Hvis du vælger denne metode, skal du derfor også være ekstra grundig med algebehandlingen og imprægneringen. 

  Få et professionelt tilbud

  Selvom man godt selv kan udføre en fliserensning , så vil vi anbefale at man for et professionelt firma til udføre selve processen af rensningen.

  Firmaer som er specialiseret i fliserens, vil kunne opnå et flot slutresultat, som er blevet eksekveret på rette vis. De har også de rigtige metoder til at gøre det, samt det rigtige udstyr såsom en fliserens maskine. 

  Et professionelt firma som arbejder med fliserens, vil også kunne udarbejde et tilbud, som er skræddersyet til dine behov. 

  Det behøver derfor ikke at være en dyr løsning, at få en fagmand til at udføre rensningen af dine fliser. 

   
  fliserens maskine

  Føl dig 100% tryg hos vores samarbejdspartnere

  Vælger du en af vores samarbejdspartnere kan du føle dig 100% tryg. Alle håndværkere vi samarbejder med, har mange års erfaring med at bygge garager, og benytter altid den nyeste viden inden for faget. Du kan derfor være sikker på at du får en kvalitet og service der er i top, men hvor prisen stadig bliver på et niveau, der er til at betale. Skulle der alligevel imod forventning opstå fejl eller mangler, er alle vores samarbejdspartnere medlem af byg garanti. Dette betyder, at du som kunde sikrer dig imod fejl og mangler på op til 150.000, i op til 3 år efter opgaven er udført. Du kan derfor være i trygge hænder, når du vælger en af vores pålidelige samarbejdspartnere.

  Medlem af byg garanti

  Alle vores håndværkere er medlem af byg garanti ordningen, hvilket er en ekstra sikkerhed for dig som kunde.

  Mange års erfaring

  Alle vores samarbejdspartnere har mange års erfaring i branchen, og benytter altid den nyeste viden.

  Bliver kvalitetstjekket

  Vi fører løbende kvalitetstjek på vores håndværkere, så de lever op til de krav vi sætter.

  Udfyld formularen og få et gratis tilbud på kun 24 timer

  Udfylder du formularen i dag, vil en af vores samarbejdspartnere kontakte dig med et 100% uforpligtende tilbud. 9 ud af 10 kunder får tilbuddet inden for 24 timer, men er der tale om en større eller vanskeligere opgave kan der gå længere tid. Dette skyldes bl.a. at prisen du får i tilbuddet gerne burde afspejle den pris du ender med at betale. Det er hurtigt, nemt og gratis!


   Læs også vores andre blogindlæg

   Når du har hus er det uundgåeligt at slippe for vedligeholdelse. Vi har samlet de vigtigste tips til vedligeholdelse af dit hjem.

   Skal du have lagt nyt gulv, så kan et polyurethan gulv (PU) være værd at overveje. Læs om fordelene i dette indlæg.
   Forenkel din hverdag med et smart home. Hør om alle fordelene ved at få integreret et smart home i dit hjem.

   Indhent et tilbud