Facaderens

Har du lagt mærke til skidt, alger eller andet snavs på din facade, så er det ved at være tid til en facaderens. Ikke nok med at en professionel udført rensning af din facade skaber et pænere udseende på din bolig, så vil dit hjem også blive gavnet. Hos Bolig-365 specialiserer vi os i at finde de rette rengøringsfirmaer og fagfolk til dig. Uanset hvor du bor, kan du med vores assistance finde den rette hjælp til at varetage din facaderens.

Facaderens til dit hjem

Facaden i din bolig er en af de største og mest iøjnefaldende områder. Den vil derfor have en stor indflydelse og betydning for dit hjems personlighed og udseende. Er facaden derfor blevet beskidt og slidt at se på, er en facaderens en god ide at overveje. Bygningen vil igen se indbydende ud, og du vil få skabt de bedste muligheder for selv at beskytte facaden i fremtiden.

 

En professionel udført facaderens fjerner ikke kun de synlige tegn på alger, lav, mos og andre tilgroninger, fjerner også rødder og spore. Dermed reduceres muligheden for denne tilbagevendende irritation. Mange firmaer med kendskab til facaderens tilbyder også imprægnering af din facade.

 

Det danske vejr er ofte vådt og fugtigt. Faktisk vil du i Danmark opleve en form for nedbør omkring halvdelen af året. Regn, fugt, og slud skaber de ideelle rammer og muligheder for algevækst. Derfor vil din bolig formodentligt opleve mos, lav eller alger før eller siden. Alger kan også sprede sig til fliser, og dermed skabe flisepest. Især nordvendte facader vil være særligt udsatte.

 

Oplever du en algeinfektion på din facade? Eller ønsker du at vide mere om, hvordan du beskytter dit hjem mod dette problem, har du altid mulighed for at kontakte os. Vi samarbejder med eksperter og fagmænd i hele Danmark. Uanset hvor du bor, vil du derfor kunne finde professionel hjælp til dit algeproblem.

Få et tilbud på 24 timer

Vores samarbejdspartnere vender typisk tilbage på din henvendelse inden for 24 timer. Udfyld formularen og bliv kontaktet!


  terrasse

  Fordele ved en rensning af din facade

  Grundlæggende vil din bolig opleve mange fordele ved at få udført en professionel facaderens. Hvad end du har oplevet misfarvninger, skidt eller alger, vil dit hjem finde nyt liv med en facadebehandling. En rensning af din facade beskytter også dit hjem mod trusler som frostsprængninger. Alger og mos tiltrækker fugt. Det vil bevæge sig fra disse tilgroninger ind i murværket, hvor det potentielt kan skabe frostsprængninger. Dette kan være både dyrt og besværligt at udbedre. Facaderens kan derfor være en nemmere og billigere løsning. Undgå at betale store beløber ved at forebygge dette problem. Udover at skabe et smukt og indbydende udseende, skaber facaderens også økonomisk værdi. Ønsker du at sælge din bolig, er facaden en af de første ting der vil blive kigget på, når en vurdering skal udføres. En facaderens kan derfor være en nem mulighed for at øge ejendomsværdien.

  Medlem af byg garanti

  Alle vores håndværkere er medlem af byg garanti ordningen, hvilket er en ekstra sikkerhed for dig som kunde.

  Mange års erfaring

  Alle vores samarbejdspartnere har mange års erfaring i branchen, og benytter altid den nyeste viden.

  Bliver kvalitetstjekket

  Vi fører løbende kvalitetstjek på vores håndværkere, så de lever op til de krav vi sætter.

  Modtag et uforpligtigende tilbud

  Ønsker du at beskytte din bolig? Eller trænger facaden blot til en kærlig hånd? Så skal du ikke tøve med at kontakte os. Vi arbejder sammen med professionelle fagmænd over hele Danmark. Uanset hvad dit problem eller behov måtte bestå af, er du derfor sikker på at finde den rette hjælp hos os. har du for eksempel behov for en facaderens i Køge eller Storkøbenhavn, anbefaler vi NanoClean. Dette firma er eksperter i facaderens, fliserens samt alle former for beskyttelse og andre ryper vedligeholdelse af dit hjem.

   

  Søger du andre former for professionel hjælp i hjemmet, er du også mere end velkommen til at kontakte os. Baseret på dine behov og projekt søger vi for at hente unikke og skræddersyet tilbud og løsningsforslag til dig. Sammen er vi sikre på at finde det helt rette firma til at varetage dit boligprojekt.

   

  Vi glæder os til at høre fra dig.

  Udfyld formularen og få et gratis tilbud på kun 24 timer

  Udfylder du formularen i dag, vil en af vores samarbejdspartnere kontakte dig med et 100% uforpligtende tilbud. 9 ud af 10 kunder får tilbuddet inden for 24 timer, men er der tale om en større eller vanskeligere opgave kan der gå længere tid. Dette skyldes bl.a. at prisen du får i tilbuddet gerne burde afspejle den pris du ender med at betale. Det er hurtigt, nemt og gratis!


   Læs også vores andre blogindlæg

   Når du har hus er det uundgåeligt at slippe for vedligeholdelse. Vi har samlet de vigtigste tips til vedligeholdelse af dit hjem.

   Skal du have lagt nyt gulv, så kan et polyurethan gulv (PU) være værd at overveje. Læs om fordelene i dette indlæg.
   Forenkel din hverdag med et smart home. Hør om alle fordelene ved at få integreret et smart home i dit hjem.