Få et nyt gulv

Trænger gulvet til en udskiftning? Måske er det gammelt og slidt? Uanset hvad grunden er, kan du med et nyt gulv, skabe et helt nyt indtryk i din bolig. Vi har samlet de vigtigste tips til dig der overvejer at få lagt nyt gulv.

Hvad er dine behov til et nyt gulv?

Det kan være vidt forskelligt hvad dine behov for et nyt gulv er. Har du børn eller måske husdyr, kan det være nødvendigt med et slidstærkt gulv. Hvis du med sikkerhed ved, at du vil passe godt på dit gulv, kan du med fordel vælge et mere ‘sart’ gulv. 

Men har du børn der måske slæber mudder med ind i huset, vil det være fordelagtigt at vælge et slidstærkt gulv, som er let at rengøre. Du skal måske også overveje hvilke farver du vælger. Det skal både passe ind i resten af husets stil, men også være modstandsdygtigt. 

Læs videre og bliv klogere på de forskellige gulvtyper.

Få et tilbud på 24 timer

Vores samarbejdspartnere vender typisk tilbage på din henvendelse inden for 24 timer. Udfyld formularen og bliv kontaktet!


  Massivt trægulv

  Med et massivt trægulv får du en smuk overflade, med træets naturlige aftegninger. Det er utroligt holdbart, og hvis det med tiden bliver slidt, kan det nedslibes, så det igen får en flot overflade. 

  Det er dog vigtigt at huske, at træ er et naturligt materiale, og derfor kan give sig afhængig af fugtniveauet i boligen. Det er derfor vigtigt at det bliver monteret korrekt, så der ikke opstår udfordringer i fremtiden.

  gang i nyt hus

  Parketgulv

  Parketgulve er et populært valg i mange hjem. Det fås i mange forskellige træsorter, og kan derfor tilpasses lige præcis din stil. Det kræver minimal vedligeholdelse, hvilket gør det ideelt til mange hjem. Parketgulve kan ofte lægges ovenpå allerede eksisterende gulve, hvilket gør monteringen utrolig nem. 

  Fugtigheden i gulvet er lav, hvilket sikrer at der ikke opstår revner med tiden. Dog har parketgulve ikke samme naturlige aftegninger i træet, som massive trægulve.

  Andre typer gulve

  Hvis du ikke ønsker et trægulv, findes der en lang række andre alternativer med hver deres fordele og ulemper. Nogle af disse er f.eks. laminatgulve, vinylgulve samt fliser og klinker. Det kan være du ønsker et bestemt udtryk i hjemmet.

  Det kan også være du har overvejet det populære PU-gulv. Det er både slidstærkt, og nemt at rengøre. Samtidig fås det i et væld af forskellige farver.

  new yorker gulv

  Få en fagmand til at montere gulvet

  Hvis du ikke selv har evnerne eller tiden til at montere gulvet, anbefaler vi at du får det monteret af en erfaren fagmand. Bor du i Valby, kan vi anbefale Tømrerfirmaet Magnus R. Møller. De kan montere alle typer af trægulve.

  En dygtig og erfaren fagmand kan sikre en holdbar kvalitetsløsning, du med sikkerhed bliver glad for. Vores samarbejdspartnere sørger for at du får det resultat, som du drømmer om.

  Føl dig 100% tryg hos vores samarbejdspartnere

  Vælger du en af vores samarbejdspartnere kan du føle dig 100% tryg. Alle håndværkere vi samarbejder med, har mange års erfaring med gulvlægning, og benytter altid den nyeste viden. Du kan derfor være sikker på at du får en kvalitet og service der er i top, men hvor prisen stadig bliver på et niveau, der er til at betale. Skulle der alligevel imod forventning opstå fejl eller mangler, er alle vores samarbejdspartnere medlem af byg garanti. Dette betyder, at du som kunde sikrer dig imod fejl og mangler på op til 150.000, i op til 3 år efter opgaven er udført på synlige skader, og 10 år ved ikke synlige skader. Du kan derfor være i trygge hænder, når du vælger en af vores pålidelige samarbejdspartnere.

  Medlem af byg garanti

  Alle vores håndværkere er medlem af byg garanti ordningen, hvilket er en ekstra sikkerhed for dig som kunde.

  Mange års erfaring

  Alle vores samarbejdspartnere har mange års erfaring i branchen, og benytter altid den nyeste viden.

  Bliver kvalitetstjekket

  Vi fører løbende kvalitetstjek på vores håndværkere, så de lever op til de krav vi sætter.

  Udfyld formularen og få et gratis tilbud på kun 24 timer

  Udfylder du formularen i dag, vil en af vores samarbejdspartnere kontakte dig med et 100% uforpligtende tilbud. 9 ud af 10 kunder får tilbuddet inden for 24 timer, men er der tale om en større eller vanskeligere opgave kan der gå længere tid. Dette skyldes bl.a. at prisen du får i tilbuddet gerne burde afspejle den pris du ender med at betale. Det er hurtigt, nemt og gratis!


   Læs også vores andre blogindlæg

   Når du har hus er det uundgåeligt at slippe for vedligeholdelse. Vi har samlet de vigtigste tips til vedligeholdelse af dit hjem.

   Vi har samlet en masse information til dig der overvejer at bygge ny garage. Bliv klogere på hvad du skal være opmærksom på.
   Skal du have lagt nyt gulv, så kan et polyurethan gulv (PU) være værd at overveje. Læs om fordelene i dette indlæg.

   Indhent et tilbud