Elektriker til hjemmet

Mangler du en autoriseret elektriker til din el-arbejde? Vi hjælper dig med ting du skal være opmærksom på, før du vælger en elektriker 

elektriker arbejde

Find den rette elektriker

Det kan være et stort problem at finde den rette elektriker. Det er vigtigt at finde en der har de nødvendige kvalifikationer og erfaringer til opgaven. For at få det bedste resultat, skal du undersøge forskellige elektrikere og sammenligne deres kvalifikationer og erfaringer. 

Det er også vigtigt at overveje, hvilken type af service og priser der tilbydes.

Det er også muligt at kontakte venner eller kollegaer for at høre deres anbefalinger. Du kan også bruge internettet til at undersøge forskellige elektrikere og se, hvilke anmeldelser de har fået. Du skal vælge en elektriker, der tilbyder en god service hvori kommunikationen er klar.

 På denne måde kan du være sikker på, at du får den bedste service, kvalitet og pris på din elektriker. Hos Strøm&El har du f.eks. mulighed for, at finde en elektriker i København og modtage 3 uforpligtende tilbud på en elektriker.

Derefter vil du modtage tilbud, hvor du kan fornemme de forskellige elektrikere. Det er en god tryghed at vide, du ikke er bundet til tilbuddene. Hvis det ikke er gældende i din område, tilbyder de fleste elektrikere et gratis uforpligtende tilbud.

Hvad er forskellen på en elektriker og el-installatør?

En elektriker håndterer installationer og reparationer af elektriske systemer, mens en el-installatør løser komplekse installationsopgaver, der kræver specialviden, længere uddannelse og teknisk kompetence. En elektriker udfører typisk mindre reparationer og diagnostiker, heriblandt kan være tilslutning af hvidevare, montere en ny stikkontakt eller et nyt lys.

Mens el-installatørens job omfatter opgaver som at installere, vedligeholde og reparere komplekse elektriske installationsopgaver. De tager sig typisk af ny- og ombygninger som skal have en større elinstallation eller relæ-udskiftning.

Hvis du har brug for at få løst en elektrisk opgave, uanset hvor kompliceret den er, er det vigtigt at vælge den rigtige ansvarlige. En elektriker kan håndtere mindre reparationer, mens en el-installatør har den nødvendige uddannelse og kompetencer til at udføre større og mere komplekse projekter. Det er vigtigt at bruge den rigtige tekniker og få den rette hjælp, så du får det bedste resultat.

Må jeg selv lave el arbejde?

Nej, du må ikke lave el-arbejde selv. Det er lovpligtigt, at anvende en kompetent elinstallatør til at udføre et sikkert el-arbejde. Elinstallatøren skal være autoriseret, så du kan være sikker på, at el-arbejdet bliver udført korrekt og sikkert. 

El-arbejde skal efterses og godkendes af en kompetent el-installatør for at sikre, at elinstallationerne er i overensstemmelse med de relevante love og standarder.

Du bør ikke løbe nogen risiko, når det kommer til el-arbejde. Det kan være farligt og kan medføre alvorlige personskader, samt skader på ejendom, hvis det ikke udføres korrekt. Vi anbefaler, at du altid anvender en autoriseret el-installatør, når du skal have udført el-arbejde.

 Det vil sikre, at alt arbejde udføres efter de gældende love og standarder. Det kan kun betale sig, at betale prisen for et professionelt stykke arbejde, da skader ellers hurtigt kan indhente dig økonomisk set.

elektriker arbejde udført selv

Læs også vores andre blogindlæg

Når du har hus er det uundgåeligt at slippe for vedligeholdelse. Vi har samlet de vigtigste tips til vedligeholdelse af dit hjem.

Vi har samlet en masse information til dig der overvejer at bygge ny garage. Bliv klogere på hvad du skal være opmærksom på.
Skal du have lagt nyt gulv, så kan et polyurethan gulv (PU) være værd at overveje. Læs om fordelene i dette indlæg.

Indhent et tilbud