Tandrensning

Tandrensning er en vigtig proces for at opretholde sundhed og forebygge tandproblemer. Tandsten og plak på tænderne kan føre til hulle i tænderne og tandkødsbetændelse, og derfor anbefales det at få foretaget regelmæssige tandrensninger.

Hvad er en tandrensning?

En tandrensning involver fjernelse af tandsten, plak og misfarvninger på tænderne ved hjælp af både gårde og bløde belægninger. Dette kan udføres ved hjælp af ultralyd og højfrekvente svingninger, som bruger vand til at fjerne tandstenen. Derover bruges håndinstrumenter til at skrabe det sidste tandsten eller plak helt væk. Pudsepasta bruges også til at fjerne eventuelle misfarvninger på tænderne.

Tandrensning er den bedste og mest effektive behandling for at fjerne belægninger på tænderne og det er en smertefri proces for de fleste patienter. Det anbefales at få foretaget en tandrensning efter hvert tandeftersyn for at opretholde sundheden i dine tænder og forhindre tandproblemer.

Hvor ofte en tandrensning er nødvendig, varierer fra person til person og afhænger af din mundhygiejne og tandhelse. Hos din tandlæge vil du få en vurdering af, hvor ofte du skal have en tandrensning, og du vil blive vejledt om, hvad du selv kan gøre for at opretholde god mundhygiejne

Få et tilbud på 24 timer

Vores samarbejdspartnere vender typisk tilbage på din henvendelse inden for 24 timer. Udfyld formularen og bliv kontaktet!


  Udskiftning af tandbørsten

  Det er en god idé at skifte tandbørsten hver tredje måned når den er slidt og mister sin form. Brug af en el-tandbørste er også blevet bevist at være mere effektivt til at holde tænderne rene end en traditionel tandbørste, og derfor anbefales det at bruge en el-tandbørste.

  For at opretholde sunde tænder, anbefaledes det at børste tænderne mindst to gange om dagen og bruge tandtråd eller interdentalbørster til at rengøre mellem tænderne. Det er også vigtigt at anvende en tandpasta med fluor, som hjælper med at forebygge huller i tænderne. Det er en god ide at skifte tandbørsten hver tredje måned eller når den er slidt og mister sin form. Brug af en el tandbørste er også blevet bevist at være mere effektivt til at holde tænderne rene end en traditionel tandbørste, og derfor anbefales at bruge en el-tandbørste  

  Hvis du føler behov for en tandrensning, kan du klik her  og læse mere om din lokale tandlæge. Hvis man ikke får fortaget regelmæssige tandrensninger, er der stor risiko for, at der kan opstå sygdomme i mundhulen, såsom huller i tænderne og tandkødsbetændelse, som i værste tilfælde kan udvikle sig til paradentose. 

  Føl dig 100% tryg hos vores samarbejdspartnere

  Vælger du en af vores samarbejdspartnere kan du føle dig 100% tryg. Alle håndværkere vi samarbejder med, har mange års erfaring med badeværelsesrenovering, og benytter altid den nyeste viden inden for faget. Du kan derfor være sikker på at du får en kvalitet og service der er i top, men hvor prisen stadig bliver på et niveau, der er til at betale. Skulle der alligevel imod forventning opstå fejl eller mangler, er alle vores samarbejdspartnere medlem af byg garanti. Dette betyder, at du som kunde sikrer dig imod fejl og mangler på op til 150.000, i op til 3 år efter opgaven er udført på synlige skader, og 10 år ved ikke synlige skader. Du kan derfor være i trygge hænder, når du vælger en af vores samarbejdspartnere.

  Læs også vores andre blogindlæg

  Når du har hus er det uundgåeligt at slippe for vedligeholdelse. Vi har samlet de vigtigste tips til vedligeholdelse af dit hjem.

  Vi har samlet en masse information til dig der overvejer at bygge ny garage. Bliv klogere på hvad du skal være opmærksom på.
  Forenkel din hverdag med et smart home. Hør om alle fordelene ved at få integreret et smart home i dit hjem.

  Indhent et tilbud